Zoek
Sluit dit zoekvak.

Retouren & terugbetalingen

Retouren & terugbetalingen

Klik hier om ons retourformulier te downloaden

Bekijk op je gemak of het product aan je verwachtingen voldoet. Voor alle gedane bestellingen geldt het Europese herroepingsrecht en een zichttermijn van 30 dagen. De 30 dagen gaan in op de eerstvolgende dag na het ontvangen van je bestelling. Je mag het ontvangen product uitpakken, bekijken, beoordelen en/of passen. Binnen deze 30 dagen heb je het recht om zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Na aanmelding heb je vervolgens nog eens 30 dagen om de producten daadwerkelijk te retourneren. Je kan ook zonder voorafgaande mededeling de producten binnen 30 dagen na ontvangst terugsturen, als je daarbij maar een mededeling voegt waaruit jouw wens tot herroeping blijkt.

Wil je je artikel ruilen of retourneren? Download het retourformulier en doe verstuur dit samen met de producten naar ons retouradres. Je kan ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende de uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Verstuur je retour naar het onderstaand adres:
IQONIC Bands Retouren
Bijenkorf 6
5731 ST Mierlo

We waarderen het als je direct na ontvangst controleert of je bestelling onbeschadigd en compleet geleverd is. Mocht dit niet zo zijn, meld dit dan aan ons via onze contactpagina, dan maken we dat in orde!

Voorwaarden

Je wilt een of meer artikelen terugsturen. Om het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten teruggestort te krijgen, vragen we je te voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Retour aangemeld binnen de zichttermijn van 30 dagen. Vervolgens heb je nog 30 dagen om het retour te versturen.
  • Het artikel is compleet en in originele staat. Indien mogelijk stuur je het product terug in de fabrieksverpakking.
  • Het artikel is niet gebruikt.

Je kan ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

Terugbetaling

Zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding krijg je het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele standaard verzendkosten van de heenzending terug.
Zodra we de geretourneerde goederen hebben ontvangen, betalen we je het verschuldigde bedrag terug. De directe kosten van het terugzenden van de goederen betalen we niet terug.

Indien het product beschadigd aan ons teruggezonden wordt, kunnen wij hiervoor kosten in rekening brengen. Je ontvangt het retourbedrag op de rekening en in het betaalmiddel waar ook mee betaald is.

Nog vragen? Neem contact op met ons of wellicht staat het antwoord tussen de Veelgestelde vragen.

Be Iqonic

Abonneer op onze nieuwsbrief
en ontvang 10% korting!